Colia har ett rikstäckande nätverk med serviceföretag som sköter vår garantiservice. Som har en snabb, effektiv och pålitlig service. Nätverket består av ett 100-tal lokala serviceverkstäder över hela Sverige. Dessa har tillsammans cirka 500 tekniker med kompetens inom vitvaror, storkök och kommersiell kyla. Colia är en trygg och tillförlitlig partner inom högpresterande professionella kylskåp, frysskåp, frysrum, kylrum och övrig kylutrustning.

Garanti

Det innebär trygghet att Colia har mellan fem och ett års full garanti beroende på produkt. På Liebherr-skåp av modellerna GKPv, BKPv samt GGPv och BGPv lämnas 5 års garanti. På GKv, GG samt GCv och GGv lämnas 3 års garanti. På Porkka kyl- och frysskåp lämnas 3 års garanti, Porkka kyl- och frysrum, Porkka kylbänkar och Porkka blastchillers lämnas 2 års garanti.

Trygghet

Vi vill att ni som kund skall känna en stor trygghet när ni väljer premiumprodukter från Colia. På stora delar utav vårt sortiment erbjuder vi långa garantier och garantivillkor vid köp hos oss. Skulle olyckan ändå vara framme har vi dessutom en mycket bra support och en rikstäckande snabb service för dig som kund.

Felanmälan

Boka garantiservice genom att fylla i formuläret. En bekräftelse på er felanmälan kommer sedan att skickas till er e-postadress. Serviceverkstaden kommer att kontakta er för att boka tid för besök.
Information märkt med * måste fyllas i för att vi ska kunna registrera er felanmälan.
Modell, serienummer och mer information om produkten hittar ni på typskylten som sitter på eller i produkten.

Välkommen att höra av dig till Colia som är leverantör av högpresterande professionella kylskåp, frysskåp, frysrum, kylrum och övrig kylutrustning.

Colia support, garanti och garantiservice tillförlitlig partner inom högpresterande professionella kylskåp, frysskåp

Felanmälan

    Felanmälare

    Information om utrustning

    Genom att skicka in din felanmälan godkänner du att Colia Scandinavia AB hanterar dina personuppgifterLäs mer här