Liebherrs Black Line skåp kännetecknas av en glasdörr på FKDv 4523 och FKv 4113. Eller solid dörr i klassisk elegant design på GKVbs 5760 och GGvbs 5060. De passar utmärk att presentera och hålla en mängd olika produkter väl kylda för olika ändamål. Det visuellt tilltalande- och harmoniskt svarta skåpen passar perfekt in olika miljöer. Tack vare innovativa belysningslösningar på FKDv 4523 och FKv 4113 ser vi till att er produkt alltid hamnar i fokus.

Designad för gastronomi

Liebherr GKv 5760-modellen i rostfritt stål med BlackSteel-finish erbjuder dynamisk kylning med en kapacitet på 586 liter, med 2/1 gastronorminredning. Temperaturområde från + 1 ° C till + 15 ° C. Färdig med självstängande dörr, lås, temperaturlarm, justerbara fötter och 5 justerbara galler. Kan levereras med svängbara hjul istället för justerbara fötter. Välkommen att höra av dig till Colia som är leverantör av högpresterande professionella kylskåp, frysskåp, frysrum, kylrum och övrig kylutrustning.

Snygga kylar och frysar. För storkök behövs professionella kylskåp & professionella frysskåp från Colia.